12+ groep - Algemeen
12+ groep

De 12+ groep is voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar. Eén keer per twee weken komt de 12+ groep bij elkaar om met elkaar te praten en na te denken over het geloof en Bijbelverhalen te horen, maar ook om op een ontspannen manier met je leeftijdsgenoten bezig te zijn met een (geloofs)thema. Tijdens een bijeenkomst wordt het thema meestal eerst geïntroduceerd door middel van een spel of quiz. Daarnaast kun je zelf ook actief meedoen en –denken.

De 12+ groep is opgezet om een geleidelijke overgang te krijgen van iedere week kindernevendienst naar iedere week een kerkdienst en om contact te houden met leeftijdsgenoten die naar de kerk gaan en met hen ervaringen uit te wisselen. Op de zondagen dat er 12+ groep is gaan we tegelijk met de kindernevendienst naar onze eigen ruimte en na de preek komen we weer terug in de kerk.

Naast deze twee wekelijkse jeugdkerk worden er in combinatie met LEV ook leuke en gezellige activiteiten ondernomen. Hierbij kun je denken aan een filmavond, kerstdiner, bowlen, dagje pretpark, EO-jongerendag, barbecue, enz.

Als je geïnteresseerd bent of een keer mee wilt doen dan ben je altijd van harte welkom!
Bij de informatie over de kerkdiensten kun je zien of er 12+ groep is.

Tot snel!

Groetjes, de leiding van de 12+ groep