Jeugddiensten
Van harte welkom bij onze jeugddiensten!

In de Adventskerk worden ieder jaar vijf jeugddiensten georganiseerd.
Dat zijn diensten die speciaal gericht zijn op de jeugd in de kerk, maar zeker leuk zijn voor iedereen!
Een enthousiast gospelkoor, een swingende praiseband of muzikaal combo maakt er altijd een prachtige dienst van.
We zingen mooie opwekkingsliederen en luisteren naar een preek die vast en zeker aanspreekt!
De voorganger preekt naar aanleiding van een thema dat centraal staat in de dienst.
Zo zijn in voorgaande diensten thema’s aan bod gekomen als; “Kun je geloven zonder kerk?” , “Vriendschap met God.”, “Maskers af!” en “Rustdag?”
Eén van de jeugddiensten is de jaarlijkse buitendienst die gehouden wordt op de boerderij, het liefste in een warm lentezonnetje, natuurlijk.
Via de website en het kerkblad word je op de hoogte gehouden van de jeugddiensten, houdt ook de flyers en posters in de gaten!
Jong en oud is van harte welkom!

De jeugddiensten zijn op:
18 mei 2014 met ds. J.W.C. Vonhof
22 juni 2014 buitendienst met ds. T. Viezee
21 september 2014 met ds. J. Schenderling
16 november 2014

Ken je zelf een leuk koor, heb je een goed idee voor een thema of zou je het leuk vinden om te helpen bij de organisatie van een jeugddienst? Spreek ons gerust aan in de kerk of neem contact met ons op via: jdcalphen@gmail.com.

Graag tot ziens bij de volgende jeugddienst!

Hartelijke groeten van de jeugddienstcommissie,

Johan Wassenaar
Marjan Hagen