Predikanten en Pastoraal medewerkers

Ds. J.W.C. Vonhof

Ds. Vonhof is sinds september 2006 verbonden aan de Hervormde gemeente Adventskerk. Daarvoor was hij predikant in Hellendoorn en Friesland. Samen met zijn vrouw woont hij in de pastorie aan de Bergmolen. (Zaterdag is zijn vrije dag)

Adres:Bergmolen 79
2406 KW
Alphen aan den Rijn
tel. 491914

Ds. J.G. Schenderling

Op 8 juli 2012 werd ds. J.G. Schenderling bevestigd als wijkpredikant van de Adventskerk. In 1997 werd hij voor het eerst bevestigd als predikant in Varik en Heesselt. Daarna werkte hij geruime tijd in Berkel en Rodenrijs. Ds. Schenderling woont in de pastorie aan de Molenwerf.

Adres:Molenwerfstraat 11
2405 BX
Alphen aan den Rijn

Mw. J. Bregman

Vanaf 30 oktober 2016 is mw. Bregman als pastoraal werker actief in de Hervormde Gemeente Adventskerk. Zij werd in de kerkdienst op die dag door ds. Vonhof in haar bediening gesteld. Mw. Bregman concentreert zich op het ouderenpastoraat, vooral in de verzorgingshuizen. Zij Woont in de binnenstad van Gouda. Naast haar werk in de kerk, begeleidt zij op een basisschool kinderen die extra zorg nodig hebben.

Adres:Groeneweg 56
2801 ZE