Kerken rondom Rijn en Gouwe

Maandag 25 december
10.00 uur Ds. J.W.C. Vonhof, Eerste Kerstdag

Vieren en Doen
Kerkdiensten. Zondag 17 december is er na afloop van de dienst gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Zondag 17 december zingen we lied 41 = 'Gegrepen door Gods Liefde' uit de kinderbundel. Zondag 24 december is er na afloop van de dienst gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Zondag 24 december zingen we lied 41 = 'Gegrepen door Gods Liefde' uit de kinderbundel. We zingen maandag 25 december met de kinderen lied 41 - 'Gegrepen door Gods Liefde' uit de kinderbundel.
Giften.
Giften HVD.
Bestemming collectes.. Zondag 10 december is de collecte bestemd voor de Voedselbank.
Zondag 17 december is de collecte bestemd voor Open venster. De kerken in Alphen a/d Rijn hebben in 1989 het initiatief genomen om een inloophuis op te zetten, het Open Venster. De kerken in Alphen en in de omtrek dragen hun steentje bij om het Open Venster zo veel mogelijk, bijna dagelijks open te laten zijn.
Op 24 december worden uw gaven ingezameld voor Circle4live. Deze stichting richt zich in Kenia op (gezinnen met) kansarme kinderen. Circle4life zorgt ervoor dat deze kinderen dagelijks eten krijgen, in een veilig huis kunnen wonen en naar school gaan. Stichting Circle4life betaalt geen salarissen. Alle medewerkers werken 100% op vrijwilligersbasis.
De Kerstnachtcollecte is bestemd voor Gezinshereniging!
Agenda.
Vrijdag 22 december
20:00 uur: Kerstconcert Kamerkoor Cantabile, Adventskerk.
Vrijdag 29 december
20:00 uur: Top2000 Relicafé, Lichtkring, Amerikalaan 91, Alphen aan den Rijn.

Omzien naar elkaar

Bloemen. Op zondag 26 november gingen de bloemen met een hartelijke groet van de gemeente naar Dhr. C. Bos, Flevolandstraat 45 en met een hartelijke groet vanuit de gemeente naar Mevrouw Bos- van Gemeren, Prins Hendrikstraat 235. Op zondag 3 december gingen de bloemen met een hartelijke groet van de gemeente naar Mevr. M.J. Lefeber – Boesveld, Waalstraat 2 en met een groet van de gemeente naar naar dhr. en mevr. Van der Zee-van `t Wout, Frederik Hendrikstraat 110

Bestuur & beleid